پویش جمع‌آوری خشکاله در ۲۳غرفه بازیافت منطقه ۱۹ به منظور حذف پسماندهای تر از چرخه زباله‌های خانگی و کاهش اثرات زیست محیطی اجرا می‌شود.

جمع آوری خشکاله

به گزارش همشهری آنلاین، سرپرست شهرداری منطقه۱۹ با اشاره به اهمیت مشارکت شهروندان در مبادله خشکاله گفت:‌ «طرح تولید خشکاله و آموزش مراحل آن به شهروندان می‌تواند عادت‌های نادرست مربوط به بازیافت را تغییر دهد، در حال حاضر این خشکاله‌ها از پسماند میوه، سبزیجات، تفاله چای و... تهیه می‌شود و برای تأمین خوراک دام و طیور در غرفه‌ها جمع‌آوری و به دامداری تحویل داده می‌شود.»

«علیرضا جعفری» با بیان اینکه غرفه آموزشی خشکاله با هدف آشنایی هرچه بیشتر شهروندان با مدیریت پسماندهای تر و کاهش میزان شیرابه پسماندهای تر که سبب معضلات محیط‌زیستی بسیاری می‌شود برپا شده است، گفت:‌ «پس از قرار گرفتن خشکاله‌ها در فضای مناسب، خشک شدن و تخلیه در ظرف یا کیسه مناسب، قابل ارائه به غرفه‌های بازیافت بوده که این کار علاوه بر جلوگیری از ایجاد بوی بد در محل نگهداری پسماند، سبب کاهش حجم و وزن زباله می‌شود.»

به گفته جعفری، تهیه خشکاله و مهارت آموزی در این حوزه، جلوگیری از ورود پسماند تر به چرخه مدیریت پسماند پیشگیری از آسیب‌های زیست‌محیطی ناشی از تولید و دفع پسماند شامل شیرابه و گاز متان، جلوگیری از تولید گازهای گلخانه‌ای و بوی نامطبوع از مزایای اجرای این طرح هستند.

کد خبر 696972

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۰:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۱
    1 0
    اگه اتباع بگذارن چیزی از خشکاله!